HTML

bukott madonna

bukott madonna nagy didikkel

Friss topikok

  • -DouBLeR-: Hmm. Tetszik a stílusod. Remélem minél hamarabb előjössz a folytatással ;) (2011.07.08. 14:29) karina
  • vrolee: ismerős érzések ... talán dönteni a legnehezebb ... ha egyszer úton vagy, akkor már csak lépegetni... (2010.11.19. 10:15) paprikás csirke
  • vrolee: enjoy it! :) (2010.11.18. 09:42) enjoy the ride

Linkblog

2010.11.14. 10:17 bukott madonna

érintések

egész éjjel az érintésére várt.
este beszélték meg, hogy másnap találkoznak. a lány beleremegett a gondolatba, plátói szerelem, ezerszer átverte, ezerszer megbántotta, most meg látni akarja. szüksége van rá, ettől szinte repkedett.

tudta, eljön ez a nap, reggel sminkelés közben elképzelte, hogy simítja majd végig az arcát, aztán ő a férfiét. meglehet, semmit nem szólnak majd, csak egymásban gyönyörködnek. vágyta az érintését és tudta, el se akarja majd engedni.
magas sarkú, szűk szoknya, rövid bőrdzseki és az a kibaszottul szexi, kócos göndör haj.
jól nézett ki.
mire odaért a nagy rohanástól meg izgalomtól az izzadtság már kis patakban folyt végig a hátán. ez volt a harmadik eset, hogy a férfi nem jött el.
 
megsemmisülten vágta magát taxiba, be a munkahelyére. mikor beszéltek hozzá, gépiesen válaszolt, meg se hallotta mit mondanak. erős hányingere volt. a lelkébe gázoltak, ő meg újra hagyta.
- keresztények, vegyetek rólam példát: én még harmadszor is odatartom. – gondolta keserűen.

munka után beteglátogatóba indult. a netről ismerte a pasit pár napja.
a kis sarki közértben vett neki papírzsepit, vizet, almát, meg néhány gumicukor-egeret, mégse mehet üres kézzel. kis zenehallgatás, beszélgetés után bár nem is tetszett a fiú, már a kanapéján fekszik és az épp a mellét nyalogatja.
- istenem, mit csinálok, nem vagyok normális.- suttogja magában, de a pasi farka kemény, a puncija meg nedves, a srác óvszert kerít, majd eszeveszett tempóban megdugja a kanapéágyon. ő elmegy, a lány marad, de már nem adja ilyen könnyen, mielőtt rágyújtana még követeli a jussát. és a pasi segít. semmi fenomenális, de erre most szüksége volt.
 
mikor végeznek, az órájára nézve hirtelen észbe kap, nyolc perc múlva kezdődik a film, amit megígért. felszaladt harisnyáját a kézitáskájába tömve rohan le a polgári bérház lépcsőin a taxihoz, majd a moziba, ahol a fiú már várja a pénztárnál. megbízható, mint mindig, és most nagyon mérges, amiért késett.
épp vége a reklámnak, ahogy leülnek, átöleli a fiú karját és kéri, ne haragudjon. az végigsimítja az arcát, ilyet még sose csinált. jól esik a lánynak, ha hozzáér. az előbbi orgazmus után már nem gerjed be, csak a gyengédsége, szeretete kell. egymáshoz bújva, egymást cirógatva nézik meg a filmet.
ahogy a lámpák kigyulladnak, a romantika is elszáll. elviszi egy darabon, majd nem messze a lakásától kiteszi a piros lámpánál. ajtónyitás közben zavart puszi, sietve menekülés a kelletlen helyzetből.
 
hazafelé sétál, mikor a sarkon befordulva meglátja a fiatal hajléktalan nőt. csak ül ott és mosolyog. nem züllött le, nem is büdös. felé veszi az irányt, a fejhallgatót levéve kérdezi meg, nem éhes e, mert hozna neki egy gyrost.
- de, nagyon! – mondja a nő a padról felfelé nézve.
elmegy gyrosért, visszaérve a padon ülő nő már épp üzletbe készül valami kövér arabbal, így csak futólag adja oda az alufóliába csomagolt meleg kaját, a kezét úgy nyújtva, hogy hozzáérjen a másikéhoz.
- köszönöm.
- egészségére.
 
a lakásba érve szinte letépi magamról a ruhákat, bekapcsolja a gépét, majd a monitor tompa fényénél, félmeztelen írva ömlenek a sorok belőle. és az érintés utáni éhség most se csillapodik, bár a démont elaltatta mára.
mennie kell aludni, sok ez egy napra.
 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bukottmadonna.blog.hu/api/trackback/id/tr542447593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása