HTML

bukott madonna

bukott madonna nagy didikkel

Friss topikok

  • -DouBLeR-: Hmm. Tetszik a stílusod. Remélem minél hamarabb előjössz a folytatással ;) (2011.07.08. 14:29) karina
  • vrolee: ismerős érzések ... talán dönteni a legnehezebb ... ha egyszer úton vagy, akkor már csak lépegetni... (2010.11.19. 10:15) paprikás csirke
  • vrolee: enjoy it! :) (2010.11.18. 09:42) enjoy the ride

Linkblog

2010.10.30. 06:55 bukott madonna

szánalmas

- segítsek összetakarítani? – kérdezte a magas, vékony, barna hajú fiú, miközben alsónadrágját magára húzva szétnézett az átszeretkezett éjszaka reggelre szánalmasra kivilágított nyomain. óvszeres csomagolók, ruhák és üres vörösboros üvegek mindenfelé az apró hálószobában.

- menj már, el fogsz késni! – mondta a lány és közben arra gondolt, el kell kezdeni neki is készülni, negyed óra múlva a munkahelyén kellene lennie.
megadóan engedte ki legújabb ismeretségét az ajtón, néhány csók, nem  olyan forró,  mint pár órával előtte, de még jóleső.

- hívjuk egymást később.
 
a kialvatlanságtól és az érzéseitől meggyötörten, de már az előtte álló napra koncentrálva egy óra alatt elkészült, munkába indult. a metrón a sarokba ülve végig maga elé bámult. a lelke fürdött az intimitásban, érezni, hinni akarta, hogy valami csoda történt éjjel.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bukottmadonna.blog.hu/api/trackback/id/tr472408934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása