HTML

bukott madonna

bukott madonna nagy didikkel

Friss topikok

  • -DouBLeR-: Hmm. Tetszik a stílusod. Remélem minél hamarabb előjössz a folytatással ;) (2011.07.08. 14:29) karina
  • vrolee: ismerős érzések ... talán dönteni a legnehezebb ... ha egyszer úton vagy, akkor már csak lépegetni... (2010.11.19. 10:15) paprikás csirke
  • vrolee: enjoy it! :) (2010.11.18. 09:42) enjoy the ride

Linkblog

2010.11.19. 09:45 bukott madonna

paprikás csirke

a hűtő fényénél, befőttesüvegből kanalazta az előző napról megmaradt jéghideg paprikás csirkét. felpillantott a faliórára, épp éjjel tizenegy volt. nem gondolkodott, mezítláb, egy szál atlétában nyelte a zsírba dermedt csőtésztákat, egyik kanál a másik után. gyakran evett, mikor bizonytalan volt, vagy megingott a lába alatt a talaj.

a férfi most se volt mellette.
- tudod, hogy van, drágám, a helyzetemben nem utasíthatok el felkéréseket.
persze, tudta, hogy van, bassza meg! a pörköltes kanalat teljes erőből a mosogatóba vágta, miközben a dühtől és az elkeseredettségtől a szeme megtelt könnyel.
amikor próbálta elmondani, mit érez, csak ilyen kellemetlen dolgokat tudott mondani, hogy -több időt kellene együtt töltenünk. meg hogy - akarsz egyáltalán velem lenni?

a másik talán értette, mit próbál kinyögni, de valahogy mégse fogadta meg a szavakat. a napok meg teltek és nem tudta már ő se elhessegetni a gondolatot, hogy pár jó dugás meg havi egy-két mozi, újabb dugás, a pizsamát már félálomban magára húzás, majd azonnali elalvás kezdett kevés lenni. pedig szerette a lányt, csak…
 
és a lány, aki annyit keresett, annyit láncolt magához és engedett el, most válaszút előtt állt újra. ismerte az érzést jól: mindig gyorsan, határozottan döntött, nem törődve sokat azzal, mi lesz azután. ha a szívében az elhatározás megszületett, akkor már csak idő kérdése és meg fogja tenni. erősebb volt ez minden fenyegetésnél.
 
de most még nem volt döntés, nem volt meg a bizonyosság, hogy ez vagy az a jó út.
„együtt fogunk megöregedni.” – mondogatta az ismerőseinek, mikor a fiúról kérdezték.
 
őt is meglepte, de most nem akart mindent azonnal felrúgni. épp ellenkezőleg, türelemre intette magát. forró vízzel leöblítette jéghideg kezeit, majd a konyhaszekrény fiókjából papírt és tollat vett elő. leült és írni kezdett neki.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bukottmadonna.blog.hu/api/trackback/id/tr22458826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrolee 2010.11.19. 10:15:34

ismerős érzések ... talán dönteni a legnehezebb ... ha egyszer úton vagy, akkor már csak lépegetni kell ... és élvezni az utazást, bármilyen utat is választottál
süti beállítások módosítása