HTML

bukott madonna

bukott madonna nagy didikkel

Friss topikok

  • -DouBLeR-: Hmm. Tetszik a stílusod. Remélem minél hamarabb előjössz a folytatással ;) (2011.07.08. 14:29) karina
  • vrolee: ismerős érzések ... talán dönteni a legnehezebb ... ha egyszer úton vagy, akkor már csak lépegetni... (2010.11.19. 10:15) paprikás csirke
  • vrolee: enjoy it! :) (2010.11.18. 09:42) enjoy the ride

Linkblog

2011.07.12. 23:15 bukott madonna

bevésődés

egy idegennel ülni a sötét folyosón, miközben a vidéki diszkóban épp egy la bouche szám dübörög, ez volt a legutolsó befejezési mód, amit aznap estére képzelt.

a barna szemektől bénultan, gúzsba kötve mosolyogni, azzal a bamba vigyorral, ami az elmebetegek sajátja és mintha tükörképét látta volna annika, a fiú is ugyanígy csinált. amikor épp nem szóltak, csak bámulták egymást, meg mosolyogtak. annika nem tudott betelni a szemekkel, óriásiakat lélegzett, hogy az idegen illatát magába szívja és ha a hideg kezek bátortalanul egymáshoz értek, az több volt elektromosságnál, az ott maga volt a boldogság.

jövőről nem beszélhettek, ahogy múltjuk odacitált darabjai is csak távoli, megfakult háttérkockák voltak a színekkel, szagokkal teli pillanathoz. ugyanaz a nyálas twilight idézet kattogott annika fejében amióta összevillantak a barna és a zöld szemek, az első bátortalan bemutatkozó kézfogás óta: „Bennem minden csábít téged... a hangom, az arcom, még az illatom is... nem mintha rászorulnék... nem mintha elmenekülhetnél...!"

ebből a pillanatból, a meleg lehelettől a tarkón, az ajkak nedves csillogásától, a szemek egymásba kapaszkodásából egyik se akart már menekülni sehova, csak egymásba.
- sose gondoltam, hogy ilyen lány, mint te egyáltalán létezik. - mondta a fiú szomorkás mosolyával és az ajkába harapott, hogy visszafojtsa a kitörni készülő csókot.

annika nem mondott semmit, csak nézett tovább, nézett addig, amíg a szemei már kiszáradtak, fájni, égni kezdtek.

- istenem, olyan jó vagy a te bátor kislányodhoz! – mondogatta fejben, csak hogy el ne felejtsen másnap nagyon hálásnak lenni azért, mert az elvesztett reményt végre újra megtalálta.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bukottmadonna.blog.hu/api/trackback/id/tr823062020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása