HTML

bukott madonna

bukott madonna nagy didikkel

Friss topikok

  • -DouBLeR-: Hmm. Tetszik a stílusod. Remélem minél hamarabb előjössz a folytatással ;) (2011.07.08. 14:29) karina
  • vrolee: ismerős érzések ... talán dönteni a legnehezebb ... ha egyszer úton vagy, akkor már csak lépegetni... (2010.11.19. 10:15) paprikás csirke
  • vrolee: enjoy it! :) (2010.11.18. 09:42) enjoy the ride

Linkblog

2010.11.01. 02:33 bukott madonna

örvényes

a tisza partján nőtt fel.
amikor nyári vasárnapokon a családdal levonultak fürdeni, a nagyobb fiúk faágakkal kitűzték azt a részt a vízben, ameddig a maga fajta kiscsaj elmerészkedhetett.

a tisza veszélyes, mondogatták a felnőttek, egyik helyen jó darabig gázolhat az ember a vízben, nincs félnivalója, míg máshol egyet lép és elveszett. a kanyargós, szomorúfűzekkel szegélyezett részeknél a sodrás hatalmas gödröket csinál a mederbe, amikben örvény szippant magába és húz le a folyó mélyére, ennek nyomait a víz tetején megjelenő körökből is látni lehet. riogatták azzal is, hogy a helyi horgászok sok magabiztos úszót húztak már partra kicsivel lejjebb, néhány nappal vagy héttel később.
 
mikor játék közben mégis beletévedt egy gödörbe és fuldokolva kapálózott, hogy kikerüljön, akkor a saját bőrén tapasztalta meg, hogy bár imádja és élete része a tisza, de mégiscsak olyasmi, ami felett nincs hatalma. a víz irányít és sodor magával mindent.
ha biztonságban szeretné magát tudni, az egyetlen, amit tehet, hogy nem megy a közelébe.
persze, csak jobban vonzotta, mint bármi.
 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bukottmadonna.blog.hu/api/trackback/id/tr622412799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása