HTML

bukott madonna

bukott madonna nagy didikkel

Friss topikok

  • -DouBLeR-: Hmm. Tetszik a stílusod. Remélem minél hamarabb előjössz a folytatással ;) (2011.07.08. 14:29) karina
  • vrolee: ismerős érzések ... talán dönteni a legnehezebb ... ha egyszer úton vagy, akkor már csak lépegetni... (2010.11.19. 10:15) paprikás csirke
  • vrolee: enjoy it! :) (2010.11.18. 09:42) enjoy the ride

Linkblog

2010.12.09. 11:27 bukott madonna

segítők

az év végi hajtás közepén, az egyik gyilkos nap után összepakolta edzőtáskáját és lement a közeli terembe. a másfél órát végigküzdötte, lezuhanyozott, felvette új bikinijét, haját laza kontyba csavarta és beült a szaunába. örült, hogy végre volt egy kis ideje magára.
szokás szerint beszédbe elegyedett az emberekkel, míg azok egyesével eltűntek a forró helyiségből és ő egyedül maradt a szenvedélyesen vitatkozó, hibátlan testű idegennel.

a férfi mellkasán úgy futottak végig az izzadtságcseppek, ahogy csak a reklámokban látni, a gyönyörűen ívelt barázdák mentén megtalálva az utat középre, továbbgördülve a kidolgozott hasizmokon, le egészen a dereka köré csavart rövid törölközőig, ami a szaunába kintről beszűrődő fény ellenére sem sokat hagyott a fantáziára teste más részeit illetően.
a kabin elhagyása előtt még 1-2 percet álltak a forró kövek körül, annyira közel amennyire lehet, de a másikhoz mégsem érve. ezután leheveredtek a kinti pihenőszékekre, egymással szemben.

- a sok a stressztől fáj mindenem. – panaszkodott a lány, mire a férfi kérte, nyújtsa oda neki a talpát.
- simán csak rámenős, vagy nagyon kanos, hogy rögtön talpmasszázzsal kezdi az ismerkedést! – villant be a lány agyába, de a következő pillanatban a férfi érintése nyomán akkora fájdalmat érzett, hogy egyszerre felkiáltott és el is rántotta a lábát.
- nyugi! ez csak a vese pontja, a méreganyagoktól fáj ennyire.- mondta a lehető legtermészetesebben.
- miért, mi vagy te, valami talpmasszőr?
- nem, gyógyító vagyok. táltos.
- naneee! és mit érzel még? – tolta oda ismét, most már kissé félénkebben, de azért kíváncsian a talpát.
- szükséged van pár kezelésre, mert igen alacsony az energiaszinted.
 
a lány előtt képzeletben megjelentek az energiaszint feltöltés kivitelezésének lehetséges pozíciói és abban a pillanatban érezte, akkor is el fog menni hozzá, ha az egészben egy kicsit sem hisz.

másnap reggel pontban nyolckor meg is jelent az esti adonisz rendelőjében, tervei voltak.
a randi-fíling azonban hamar semmivé lett, mikor a pasi bő ingben és hat réteg ruhában jelent meg a kezelésekre fenntartotta alagsori, néhány székkel, mária és jézus képpel, gyertyákkal és magyar zászlóval berendezett kis szobában.
furcsa hókuszpókuszokkal indított, valamit folyamatosan mormogott, miközben egy fémpálcát billegtetett körülötte olyan mozdulatokkal cifrázva a programot, mint aki épp nyit vagy csuk egy ablakkilincset és még csettintgetett is hozzá. igazi csalódás, vagy inkább sértés volt, hogy hozzá se ért.
a szeánsz után a lányt bosszantotta saját naivitása, hogy ezért még pénzt is adott.
legalább megtudta, egy angyala volt, aki eddig mellette teljesített szolgálatot, de a táltos kért egy másikat is mellé, mert szüksége lesz rá. ezen azért már hangosan felvihogott.

- mekkora átverés! - gondolta a verőfényes utcán a buszmegálló felé sétálva.
- és micsoda hülye vagyok! – mondta félhangosan, csak úgy magának, majd vállát megrántva (ez szokása volt) összehúzta magán a kabátját, mert november végi napsütés ide vagy oda, egy hűvösebb fuvallattól kirázta a hideg. gondolataiba mélyedve a következő feladatokra, fizetetlen csekkekre és az elhanyagolt takarításra gondolt. munka, majd este bevásárlás, főzés, ha lesz ereje, akkor takarítás, hamar összeállt a program.
felszállt az épp a megállóba befutó hetes buszra és fogalma sem volt arról, hogy már nincs egyedül. hárman voltak.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bukottmadonna.blog.hu/api/trackback/id/tr782504028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása